Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Дружина полеглого воїна з Калуша оголосила про аукціон до його Дня народження

В пам’ять про полеглого Ельвіна Новрузова, його дружина оголосила про благодійний аукціон.

Пише Інформатор, посилаючись на дружину воїна.

Завтра, листопада, Ельвіну мало виповнитись 36 років. В честь цієї дати дружина Софія Новрузова розігрує картину з його зображенням. Вона сама її намалювала надихаючись однією з фотографій чоловіка на фронті.

“Ваш донат, подарунок Ельвіну, назавжди в строю Надіюсь на вашу підтримку, бо це щось хвилююче для мене! Якщо ж так станеться що моя ідея прогорить, то донат я передам від себе”, — пише дружина.

Початкова вартість стартувала з 500 гривень. Наразі найбільшу ставку запропонували у розмірі 2 000 гривень. Аукціон завершиться 15 листопада, тому можна в коментарях до допису пропонувати більшу суму. Виручені кошти планує передати волонтеркам з БО “ВО “ЩИТ НАДІЇ”” на збір для допомоги військовим.

Нагадаємо: 

Новрузов Ельвін Ілгарович став добровольцем ще на початку повномасштабного вторгнення. Він був солдатом, кулеметником елітних військ легендарної 46-ої десантно-штурмової бригади. У грудні 2022 року зв’язок з воїном обірвався, довгий час вважався зниклим безвісти.

26 березня 2023 року під час наступальних дій ЗСУ тіло Ельвіна знайшли. Його ідентифікували за допомогою військового квитка.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору