Інформатор Калуш

ГРОШІ

Міст у Рожнятові відремонтують за 71 мільйон гривень. Тендер уже відбувся

Міст у Рожянтові відремонтують

Міст через річку Дуба у селищі Рожнятів будуть ремонтувати. ДП “Дороги Прикарпаття” оголосило відкриті торги й уже визначило, чиї пропозиції підходять найбільше. Переможець очікує кінцевого рішення.

Повідомляє Інформатор.

Міст через річку Дуба на автодорозі загального користування місцевого значення Рожнятів — Вербівка заборонили використовувати ще в жовтні. Відтоді увесь транспортний потік пішов іншою дорогою, яка вже також руйнується. Місцеві депутати звернулися до Кабміну. Адже міст настільки зруйнований, що перспективи його відновлення практично немає. У планах — будівництво нового. Але на це потрібні кошти.

Балансоутримувачем моста є ДП “Дороги Прикарпаття”. 1 листопада був оголошений тендер на понад 76,8 млн гривень із терміном виконання робіт — до 31 грудня 2024 року. Тендерна документація займає понад 80 сторінок.

Реєстр пропозицій тривав до 12 листопада. Подалися чотири компанії. Найближче до перемоги — ПП “НАКО ІНВЕСТ”, яке пропонує виконати всю необхідну роботу за 71 млн 460 тис гривень.

За даними YouControl, ПП “НАКО ІНВЕСТ” зареєстроване у 2017 році за юридичною адресою у селі Завій Калуського району. Керівником організації є Качур Володимир Миколайович. Основний КВЕД діяльності — 46.73 (Оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням). Серед останніх державних тендерів, яке вигравало підприємство, — на відновлення дамби на р. Черемош на території Горішньозалучанської сільської ради Снятинського району, поточний ремонт приміщення Головного управління пенсійного фонду України в Галичі та ін. Але підприємство фігурує й у низці судових справ.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору