Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Афери, болото і 70 котів — останні листопадові підсумки тижня

Афери, болото і 70 котів — останні листопадові підсумки тижня

В останню неділю листопада традиційно підбиваємо підсумки тижня, що минув, та розповідаємо, які матеріали найчастіше відкривали на сторінках видання наші читачі. 

Ділиться Інформатор.

Невідомий водій запаркував авто на площі Героїв | ФОТОФАКТ

Зазвичай в таких випадках вантажні автомобілі під’їжджають до магазинів, щоб розвантажити товар, але 20 листопада щось пішло не так…

Калушанка прихистила 70 котів і почала будувати їм притулок | РЕПОРТАЖ

У селі неподалік Калуша жінка прихистила у своєму домі понад 70 котів. Серед її підопічних є як породисті коти, так і прості. Більшість із них — зраджені людьми, чимало — ще і скалічених… 65-річна Світлана Татаркіна не лише годує, доглядає, а за потреби — й лікує тварин своїм коштом. Вона почала будувати їм окремий дім. У цьому матеріалі розповідаємо про жінку з неймовірним серцем.

 

Калуські активісти прийшли у мерію з трьома вимогами

На цьому тижні у Калуші представники ініціативної групи, яка вимагає від влади більшої підтримки для армії, прийшли у міську раду. Про це було домовлено під час вуличної акції минулої суботи. Подробиці у матеріалі.

Від деревопаду в Калуші постраждали два хлібні кіоски

Днями у Калуші буревій звалив старе дерево. Воно впало поміж двох хлібних кіосків. Один із них тепер потребує серйозного ремонту, інший зачепило менше. Про причини і наслідки розповідаємо у новині.

Деревопад у Калуші

Калуська аферистка обдурила “інвесторів” на майже 14 мільйонів — Прокуратура

За процесуального керівництва Калуської окружної прокуратури, цього тижня до суду було скеровано обвинувальний акт щодо 47-річної мешканки міста Калуша за незаконне заволодіння грошовими коштами на суму майже 14 млн грн. Які ж наслідки?

Калуська аферистка обдурила "інвесторів" на майже 14 мільйонів — Прокуратура

Діти йдуть в укриття болотом, а калуські комунальники кажуть, що все гаразд

У ліцеї, про який іде мова, облаштувати надійне укриття ніде, тому під час повітряної тривоги діти переходять в інше приміщення неподалік. Ідуть — навпростець, адже на евакуацію мають усього кілька хвилин. Це — питання безпеки. Проте, учні Калуського ліцею №3 до укриття мусять іти болотами й калюжами. Водночас калуські комунальники чомусь звітують у міській раді, що все гаразд.

Від 5 до 8 гривень дешевше, але не для тих, хто на газі… — які ціни на пальне у Калуші сьогодні?

Шокуючі “американські гірки” відбуваються з цінами на пальне у Калуші цього тижня. Газ продовжує рости в ціні, а інші види стрімко дешевшають.

Записують парафіян у боржники — у церкві на Прикарпатті розгорівся релігійний скандал

Парафіяльна громада (на чолі із касиром) записують жителів Обертина у боржники. А якщо цей борг не виплатити — релігійні обряди стають недоступними. Про методи примусової пожертви розповіла пані Ольга у facebook-дописі на сторінці “Наш край Обертинська Територіальна Громада”.

Записують парафіян у боржники — у церкві на Прикарпатті розгорівся релігійний скандал

До Калуша завітає відомий комік з благодійним стендап-концертом

Василь Байдак відомий своїми масштабними зборами на армію та абсурдним гумором їде до Калуша з новим матеріалом. Більше деталей у анонсі.

Чотири з половиною поради, що варто зробити зі своїм авто вже сьогодні

Щоб ваше авто вночі на вулиці не змерзло — добре закутайте його в шарф і вдягніть зверху шапку. А якщо серйозно, то читайте статтю, в якій ми зібрали для вас кілька простих, але справді дуже важливих порад 😉

Чотири з половиною поради, що варто зробити зі своїм авто вже сьогодні

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору