Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Франківську встановили опудало путіна на шибениці

Волонтери з Камʼянського встановили у Франківську масштабну виставку предметів війни.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Інформатор Івано-Франківськ.

Для організаторів виставки, представників БФ “Ми з Кам’янського”, це вже третя така виїзна виставка. Організовують її для збору коштів на ЗСУ.

“Ми їздимо по Українських містах, збираємо кошти на потреби військових. Раніше збирали кошти на автівки через інтернет, але люди вже менш активні, тому ми вирішили зробити невелику інсталяцію та відвідувати різні міста”, — кажуть організатори.

На виставці можна побачити російську форму, частини зброї, уламки ворожих ракет. Також є тубуси від наших артилерійських снарядів. Основою виставки є опудало президента росії на шибениці. Діляться, що це дозволяє інтенсивніше збирати кошти. Люди підходять, фотографують і донатять кошти.

“путіна на шибениці з мішенню на голові, ми придумали коли їхали з Вінниці, це дозволило зацікавити людей. Володя працює на ЗСУ, люди підходять дивляться на чучало”, — говорить військовий на позивний “Іванич”.

Окрім цього на виставці присутні фотографії допомоги від організації. Волонтери зазначають, що зараз є багато шахраїв, які збирають кошти на вулиці для ЗСУ. Фотодокази підтверджують їх реальну допомогу.

Зараз організація проводить збір на придбання авто для в/ч 4869 та квадрокоптер для 25-ї повітрянодесантної бригади. Допомогти фінансово можна на номер карти на фото.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору