Інформатор Калуш

ГРОШІ

Калуська спортсменка отримала 750 тисяч гривень на житло

Калушанка отриала сертифікат на 750 тисяч

Сьогодні в області відзначили спортсменів із Прикарпаття, які досягли вагомих результатів у спорті. Серед нагороджених — калушанка.

Повідомляє Інформатор з посиланням на голову Івано-Франіквської ОДА Світлану Онищук.

Двоє прикарпатських спортсменів зможуть покращити свої житлові умови. Йдеться про Ганну Шевчук — майстра спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, учасницю Олімпійських Ігор, та Євгена Марусяка — майстра спорту України міжнародного класу зі стрибків на лижах з трампліна, учасника Олімпійських Ігор.

Їм вручили сертифікати на суму 750 тисяч гривень кожному. Ці кошти можна використати на покращення житлово-побутових умов.

Окрім цього, відзначили й інших спортсменів та їх наставників.

“Відзначили спортсменів, які стали призерами й переможцями міжнародних змагань, а також їхніх наставників, які зуміли належно підготувати юні обдарування. За вагомі здобутки на світовій спортивній арені їм вручили грошові сертифікати. Загалом їх отримали 28 спортсменів та 19 тренерів. Сума нагороди коливається від 2 до 50 тисяч гривень відповідно до результату”, — йдеться у повідомленні.

Серед нагороджених є також калушанка Аліна Філіпович. Цього року вона стала чемпіонкою світу з вільної боротьби між усіма віковими категоріями серед дівчат. Спортсменка виборола золото на чемпіонаті світу з вільної боротьби (U20), який відбувся 18 серпня в столиці Йорданії Аммані.

Раніше ми писали, що фінансування на виплати спортсменам планують виділити з обласного бюджету.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору