Якщо полюбляєте супи — читайте також рецепти приготування гострого мексиканського та супу із сочевиці та кінзи.
Пише Інформатор.
СУП ІЗ ПЕЧЕРИЦЯМИ
Інгредієнти:
- печериці — 350-400 г
- картопля — 2 шт
- цибуля — 1 шт
- морква — 1/2 шт
- рослинне молоко — 200 мл
- сіль
- сушена зелень
- олія
Приготування:
Почистьте картоплю та наріжте. Викладіть у каструлю та залийте водою. Далі — варіть на середньому вогні 15 хвилин.
Обсмажте нарізану цибулю та терту моркву на олії. Додайте печериці. Потім обсмажене додайте до каструлі. Насипте трішки солі та зелені. Налийте рослинне молоко та варіть до закипання.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08