Інформатор Калуш

ВЛАДА

Звільнення двох заступників мера зекономить Калушу понад 1,3 мільйона гривень

Ідею скорочення штату висунув депутат Калуської міської ради Олег Нижник.

Розповідає Інформатор.

Днями депутат опублікував у Facebook допис, в якому виклав пропозицію скорочення кількості заступників міського голови, а також прикріпив світлину відповіді виконкому на його інформаційний запит до міської ради щодо заробітної платні керівного апарату. Таке звернення депутат оформив 4 грудня, щоб отримати інформацію до засідання, де приймали бюджет Калуської громади. Проте 11 грудня йому прийшов лист, який проінформував позивача про те, що його запит розглядатиметься на 20 днів довше.

КМР відповідь

Відповідь на запит

Оскільки актуальну інформацію отримати не вдалося, то депутат взяв за основу щомісячні заробітні плати заступників з літнього періоду. Саме в той час він подавав крайній інформаційний запит.

“В середньому, в них однакова зарплата: 47-50 тисяч гривень в місяць, а також 50 тисяч на оздоровлення. За рік виходить приблизно один заступник отримує 650 тисяч гривень в рік”, – пояснив думку Олег Нижник.

Також депутат стверджує, що нинішній очільник міста перед тим, як висунути свою кандидатуру на вибори міського голови зазначив, що двох заступників для нього буде достатньо.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору