Інформатор Калуш

ВЛАДА

Калуська міська рада підтримала зміни у програмі допомоги військовим

Калуська міська рада підтримала зміни у програмі допомоги військовим

Депутати передали бюджетні кошти військовому підрозділу по новій цільовій програмі підтримки.

Повідомляє Інформатор.

Сьогодні, 8 лютого, на позачерговій сесії Калуської міської ради депутати розглядали зміни до Цільової Програми підтримки підрозділів ЗСУ, НГУ та ДПСУ на 2024 рік. Йшлося про те, що після прийняття цієї нової програми підтримки військових на минулій сесії, до міської ради надійшло 8 запитів на допомогу.

“Всі вони були повернуті на доопрацювання назад у зв’язку з тим, що не було вказано ряд речей, які ми проговорювали в порядку надання субвенцій. Управління надзвичайних ситуацій активно спрацювало, з усіма частинами сконтактували. Станом на сьогодні ми отримали зворотній зв’язок від одного з підрозділів на допомогу по цій програмі. В ході другого засідання робочої комісії усі одноголосно підтримали надання допомоги”, — зазначив секретар Калуської міської ради Віктор Гільтайчук.

Тому на сьогоднішній сесії запропонували зміни у програмі, а саме надання цій військовій частині (номер не зазначено) коштів у сумі 440 000 гривень на придбання квадрокоптерів. Також секретар зазначив, що у цій частині служать військовослужбовці з Калуша.

“Цей підрозділ звертався до нас ще у 2023 році. Проте їм було відмовлено у зв’язку з тим, що це було звернення наприкінці року й не було коштів для цього”, — ділиться Віктор Гільтайчук.

В результаті запитань та зауважень від депутатів не було, усі одноголосно підтримали рішення.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору