Інформатор Калуш

ВЛАДА

За коментар — від 100 гривень. Мер Долини “встановив тариф” за критику його діяльності

За коментар — від 100 гривень. Мер Долини "встановив тариф" за критику його діяльності

Близько шести місяців тому мер Долини запустив таку акцію вперше. Сьогодні ж її анонсували повторно.

Пише Інформатор, покликаючись на мера Долини Івана Диріва.

Мер пояснив:

“Суть: критикувати міського голову (без матюччя звісно, бо соцмережі за таке блокують) можна (і потрібно) за донат на дрони, які виготовляють наші друзі з Франківська. Скрін про переказ грошей (будь-якої суми від 100 грн) на картку прикріплюєте в коментарях під цим дописом і критикуйте на здоров’я. Далі додає: Тому всі, хто так щиро пише в коментарях “Нічого не треба робити, всі гроші на дрони”, мають чудову можливість і на дрони задонатити, і міському голові невдоволення висловити”.

Реквізити для донату:

  • 5355 2802 0798 0283 (Власник рахунку — Стах Бурчак)

“Що ж, подивимось, скільки у нас є ботів, які за копійки пишуть одне і те ж, а скільки реальних людей, які готові не лише критикувати, а й допомагати!” — продовжує мер у своєму дописі.

До слова, нещодавно, на сесії Долинської міської ради, зайшла мова про недовіру міському голові. Вона одразу розпочалася зі сварки: депутати й очільник громади не могли зійтися на порядку денному. А далі було багато емоційних виступів і від представників депутатського корпусу, і від мешканців міста, які теж прийшли на сесію. Деталі — у статті.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору