Інформатор Калуш

ТРЕШ

Хотіли хайпанути й імітували удари — затриманий за побиття бабусі в Івано-Франківську вже вибачається | ВІДЕО

Фігурант вже вибачається

У поліції оприлюднили відеозапис, на якому хлопець вибачається за побиття літніх людей в Івано-Франківську. Поруч із ним — мама.

Повідомляє Інформатор.

Затриманий за побиття літньої жінки в Івано-Франківську хлопець твердить, що удари вони з друзями переважно імітували.

“Мені дуже шкода та соромно щодо моїх дій, які є на цих відео. Ніякого відношення до політичних партій, релігійних чи громадських рухів я та мої знайомі, які зображені на відео, ми не маємо. Ми просто вирішили хайпанути, не хотіли завдати ніякої шкоди людям і всі удари наші були, в більшості, імітовані”, — запевняє фігурант кримінальної справи.

Далі він каже, що щиро розкаюється і просить вибачення в усіх, кого образив. Твердить, що готовий понести покарання за свій вчинок.

Мама хлопця також поросила вибачення та закликала берегти своїх дітей.

Нагадаємо, що резонансне відео із побиттями людей, переважно старшого віку, сьогодні облетіло соцмережі. Повідомлялося, що молоді хлопці б’ють літніх людей та бризкають їм в обличчя газовими балончиками. Інформацію згодом підтвердили і журналісти, і голова ОВА, і поліція.

Нагадаємо також, що затриманому хлопцю — 16 років. Йому вже оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство) та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору