Інформатор Калуш

ТРЕШ

Невідомі нападають на літніх людей і хвастаються цим у соцмережах | Правда чи ІПСО?

Невідомі нападають на літніх людей і хвастаються цим у соцмережах

На Прикарпатті поліція розпочала кримінальне провадження за фактом хуліганства із застосуванням газових балончиків. Потерпілими від дій невідомих стають літні люди.

Повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

“Під час моніторингу соціальних мереж, поліцейські виявили відео, на якому невідомі особи вчиняють протиправні дії до мешканців Івано-Франківська, зокрема літніх людей. На відео правопорушники завдавали випадковим перехожим тілесних ушкоджень, а також застосовували газові балончики”, — йдеться у повідомленні правоохоронців.

Йдеться, очевидно, про відео, яке сьогодні поширюють у кількох телеграм-каналах. Повідомляють, що молоді хлопці б’ють літніх людей та бризкають їм в обличчя газовими балончиками.

В поліції уточнили, що за допомогою до них ніхто не звертався, жодних звернень до поліцейських також не надходило. Але кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України розпочато.

“В рамках кримінального провадження правоохоронці перевіряють викладену в мережі інформацію щодо побиття пересічних людей, встановлюють потерпілих осіб та всіх причетних до хуліганських дій. Слідчі дії тривають”, — кажуть правоохоронці.

Вони також просять повідомляти про такі випадки на 102 та гарантують анонімність.

Водночас подібні відео ширяться й іншими регіонами України. Деякі — навіть ідентичні, лише змінено “локацію”. Тож, цілком вірогідно, що такі вкиди не знайдуть підтвердження в Україгі, а сягають своїм корінням у сусідню московію.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору