Інформатор Калуш

ТРЕШ

Підліток, який бив людей в Івано-Франківську, цілодобово носитиме електронний браслет

Підліток, який бив людей в Івано-Франківську, цілодобово носитиме електронний браслет

Ліцеїстові, який минулих вихідних разом із іншими хлопцями, бив літніх людей на вулиці та знімав це на відео, обрано запобіжний захід. Наразі він під домашнім арештом.

Повідомляє Інформатор.

Запобіжний захід обирали в Івано-Франківському міському суді.

“… було проведено розгляд клопотання прокуратури про застосування запобіжного заходу щодо учня одного із ліцеїв міста Івано-Франківська, 2007 року народження, якого органи досудового слідства обґрунтовано підозрюють у вчинені злочинів передбачених ч. 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганські дії вчинені з особливим цинізмом групою осіб із застосуванням предметів пристосованих для нанесення тілесних ушкоджень)”, — йдеться в офіційній інформації.

Суд задоволив клопотання прокуратури та постановив, що хлопець наразі перебуватиме під домашнім арештом та цілодобово носитиме електронний браслет.

Нагадаємо, у поліції оприлюднили відеозапис, на якому хлопець вибачається за побиття літніх людей в Івано-Франківську. Затриманий твердить, що удари вони з друзями переважно імітували. Підозру йому оголошено у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору