Інформатор Калуш

ДОЛИНА

На війні загинув воїн із Долини Андрій Андрейко

На війні загинув воїн із Долини Андрій Андрейко

Скорботна звістка надійшла у Долинську громаду: загинув старший солдат Андрій Андрейко.

Повідомляє Інформатор з посиланням на міського голову Долини Івана Диріва.

“Знову плаче небо, знову плаче мати і всі, хто відчуває її біль… Всі ми сьогодні зі сльозами і невимовною тугою зустрічаємо Героя, який пішов боронити Батьківщину від лютої орди, а повернувся додому “на щиті”, — пише очільник громади.

Повідомляється, що Андрій Андрейко — старший солдат, номер обслуги гранатометного відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки.  Загинув при виконанні бойового завдання внаслідок наступально-штурмових дій противника в ході оборонного бою в районі населеного пункту Спірне Бахмутського району Донецької області.

Зустріч Героя відбудеться сьогодні, 11 березня, о 15:00.

Маршрут скорботного кортежу: Долинська багатопрофільна лікарня — світлофор — вул. Грушевського — просп. Незалежності — вул. Обліски — стара частина міста (вул. Садова, 6)

Паратас — сьогодні о 17:00 (вул. Садова, 6)

Чин похорону полеглого Героя відбудеться завтра, 12 березня, о 13:00.

Маршрут скорботного кортежу: вул. Садова, 6 — Церква Різдва Пресвятої Богородиці (стара частина міста) — міське кладовище.

У міській раді просять громаду гідно зустріти і провести Героя в останню путь, віддати йому шану і помолитись за упокій його душі! Він віддав своє життя за мирне небо для нас і всіх майбутній поколінь. Вічна слава Герою!

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору