Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Калуші обірваний дріт пошкодив автівку на декілька сотень доларів

У Калуші обірваний дріт пошкодив автівку на декілька сотень доларів

Мешканець Калуша рухався кільцевою розв’язкою, допоки його спокій не порушив обірваний дріт.

Повідомляє Інформатор.

Водій Назар Миндюк розповідає, що вчора, 10 березня, орієнтовно, о 20-ій годині їхав кільцевою розв’язкою на перехресті вулиць Героїв України, Богдана Хмельницького, Ринкової та проспекту Лесі Українки. Доїхавши майже до половини, вітер здійняв у повітря провислий провід, котрий вдарився об автівку та пошкоди її лакофарбове покриття.

“Коли я їхав, його просто вітром підняло і він зробив мені ось такі величезні подряпини на кузові. Через недбалість комунальників мені тепер потрібно буде заплатити декілька сотень доларів за ремонт. Я не розумію, як електричний дріт міг пролежати там цілий день”, — каже Назар Миндюк.

Назар додає, що у схожу ситуацію потрапив ще, як мінімум, один водій, а провислий дріт бачили ще у суботу, 9 березня.

Подряпини на даху та капоті

Керівник комунального підприємства “Міськсвітло” у коментарі Інформатору зазначив, що провід належить одному з інтернет-провайдерів міста

“Вчора ми цілий день видзвонювали по провайдерах. Швидше за все це був провід компанії “It-lux”. Про те, що він впав ми дізнались вчора в обід. З тим інтернетом страшна халепа, тягнуть собі де хочуть. Плануємо їх всіх зібрати на нараду, щоб зробити порядок з цим”, — каже Іван Кохан.

Станом на ранок, 11 березня, проводу на дорозі вже немає.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору