Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Калуші з-під аптеки поцупили велосипед

У Калуші поцупили велосипед

Крадієм виявився калушанин, який вже неодноразово мав проблеми із законом. Його було затримано майже одразу.

Повідломляє Інформатор з посиланням на поліцію Івано-Франківської області.

За даними правоохоронців, у суботу, 9 березня до них надійшло повідомлення від 43-річної мешканки Калуша, яка повідомила, що у її сина невідома особа викрала велосипед. Хлопець залишив свого двоколісника на тримачі біля входу в приміщення однієї із місцевих аптек.

Лічені години знадобились правоохоронцям, щоб встановити та затримати чоловіка, який викрав велосипед. Ним виявився 52-річний калушанин. Чоловік раніше неодноразово судимий. Затримали його неподалік місця вчинення злочину. Також поліцейські виявили велосипед, який зловмисник заховав у підвальному приміщенні.

Калушанин у скоєному зізнався. Дії фігуранта кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Слідчі повідомили йому про підозру, суд невдовзі обере запобіжний захід.

“Нагадаємо, про посилену відповідальність за вчинення майнових злочинів. Зокрема, будь-які крадіжки, вчинені в умовах воєнного стану, прирівнюються до тяжких злочинів. А за це передбачено покарання — до 8 років позбавлення волі”, — інформують у поліції.

Раніше йшлося, що в Калуші в неприємну історію потрапив водій: на дорозі його автомобіль вдарив провід, який певний час звисав. У результаті — авто пошкоджено, а сума збитків може становити до кількох сотень доларів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору