Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші проведуть виставку розфарбованих тубусів від артснарядів

У Калуші проведуть виставку розфарбованих тубусів від артснарядів

Після того, як ці тубуси розмалювали школярі, їх покажуть калушанам у Виставковому залі міста.

Пише Інформатор, посилаючись на Молодіжну раду при Калуській міській раді.

Триватиме виставка з 22 березня до 14 квітня у Виставковій залі у Калуші, що знаходиться на вулиці Дзвонарська, 5. Відкриття відбудеться завтра, о 17:00.

Нагадаємо, що наприкінці минулого місяці Молодіжна рада при Калуській міській раді розпочала благодійну акцію “Мистецтво заради Перемоги”. До членів ради звернувся колишній військовослужбовець Роман Псюк, котрий запропонував спільно провести таку акцію. Організатори роздали школярам та місцевим організаціям тубуси від артснарядів, які прибули з Запорізького напрямку.

Розмальовуючи їх діти закладали туди особливі сенси для себе. Більше про це можете прочитати у першій та другій підбірці розфарбованих тубусів.

Тубуси можна виграти за донат від 100 гривень на монобанку за посиланням. Також можна викупити саме його за унікальний донат на банку — для цього потрібно сконтактувати з організаторами за номером телефону: 099 461 60 45.

Розіграш тубусів проводиться в рамках акції “Мистецтво заради Перемоги” від Молодіжної ради при Калуській міській раді. Молодь віддала у заклади освіти 14 тубусів від артилерійських снарядів, щоб діти їх розмалювали. Після цього їх хочуть розіграти для закупівлі fpv-дронів для аеророзвідників служби безпілотної авіації УДА, де служить калушанин Влад Німак.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору