Інформатор Калуш

ДОЛИНА

У Болехові вдалося врятувати одну собаку, а одна — знайшлася | ФОТО

У Болехові врятували одну собаку

Сьогодні вранці знайшлася одна із двох безпритульних собак, яких вчора не виявили на місці звичного перебування. Волонтери запідозрили, що їх могли отруїти, адже застали інших тварин у страшних муках.

Інформатор продовжує стежити за розвитком вчорашніх подій у Болехові. Там, нагадаємо, посеред дня у судомах померли дві безпритульні тварини.

Місцева волонтерка встигла вколоти одній із собак антидот. І цим — врятувала чотирилапого. Він окликав і почувається начебто добре.

Також вранці у місті живою знайшлася одна тварина, якої не було вчора.

“Це наш добрячок — Бодя”, — поділилася волонтерка Оксана Юхман.

Про цього хлопця місцеві мешканці розповідають, що він дуже добрий, завжди всім дає лапку і є дуже дружелюбним. Якщо маєте можливість забрати тварину і подарувати йому дім, телефонуйте за номером 0663731725.

Нагадаємо, за фактом ймовірного отруєння тварин у місті Болехові прикарпатські поліцейські розпочали перевірку. За її результатами буде надана відповідна правова кваліфікація цієї події.

Сьогодні стало відомо, що поліцейські обстежили вказану у зверненні територію та виявили тіло однієї собаки, яку ймовірно отруїли. Його уже направили на проведення експертизи. Наразі правоохоронці встановлюють особу, причетну до вказаного злочину.

Відомості за цим фактом слідчі уже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правова кваліфікація – ч. 3 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин події, свідків та осіб, причетних до скоєння злочину.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору