Інформатор Калуш

ТРЕШ

“20 років нікому не було потрібна” — що вирішилося з забрудненою канавою у Калуші?

"20 років нікому не було потрібна" — що вирішилося з забрудненою канавою у Калуші?

Менш як тиждень тому наша редакція звернула увагу на забруднення канави невідмою речовиною на вулиці Богдана Хмельницького. За коментарями ми також звернулися в управління надзвичайних ситуацій, щоб дізнатися алгоритм розв’язання цієї проблеми. І врешті рішення знайшлося.

Розповідає Інформатор.

У четвер, 22 березня, фахівці управління з питань надзвичайних ситуацій, спільно з працівниками сектору інспекторів з благоустрою відділу муніципальної інспекції та поліцією прибули на місце потенційної екологічної загрози. Під час огляду місцевості вдалося взяти проби невідомої речовини для експертизи та поспілкуватися з власниками компаній, які знаходяться на ці території. Безпосередньо директор компанії “Імпорт-плюс” розповів, що на цій території досить давно не було порядку:

“20 років нікому не була потрібна ця територія. Вона була захаращена рослинами й сміттєвими відходами. А по дорозі взагалі під час дощів були велетенські калюжі. Нещодавно ми почали облагороджувати цю територію, але ніяких відходів туди не зливали”, — запевнив він.

Останнім етапом цієї ситуації повинні стати результати експертизи. За словами головної спеціалістки відділу організаційної, оборонної та господарської роботи, Людмили Дзундзи, на них слід очікувати вже найближчими днями.

Більше деталей з місця події дивіться у нашому репортажі:

 

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору