Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Письменник з Калуша мобілізувався до лав ЗСУ

Письменник з Калуша мобілізувався до лав ЗСУ

Остап Українець поділився в соцмережах, що вже остаточно мобілізувався.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на допис Остапа Українця.

Наразі він перебуває в навчальному центрі та вирішує в якій військовій частині служитиме надалі. Також пише, що найближчим часом на YouTube-каналі “Твоя підпільна гуманітарка” не виходитимуть відео, адже вся чоловіча частина команди тепер перебуває у війську. Про видавництво книжок каже наступне:

“Книжки будуть, але ясно що повільніше. Всього в Гуманітарці лишилася тільки Катря і на ній видавництво. Я ще не знаю, що буде з моїми поточними перекладами, але мабуть що вони не робитимуться”.

Довідка: Остап Українець народився 24 квітня 1994 року у Калуші та навчався у Калуському ліцеї №10. Згодом в Івано-Франківській українській гімназії №1 з гуманітарним спрямуванням. В період з 2007 до 2012 року брав участь в телешоу “Найрозумніший”. Згодом навчався у “києво-могилянській академії”, де здобув бакалаврат за спеціальністю “Філологія”, сертифікат програми “Перекладознавство” та ступінь магістра за напрямом “Теорія, історія літератури та компаративістика”.

Після навчання читав лекції у літературних клубах, входив у журі літературних конкурсів та спів організував конкурс контркультурної прози «Львів. Доза. Порно». Згодом також заснував популярний YouTube канал “Твоя підпільна гуманітарка”.

Також сьогодні з’явилась інформація, що до війська також збирається Сергій Жадан.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору