Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Майстрині-рукодільниці з усієї України презентували свої роботи у “Крилах підтримки” | ФОТОРЕПОРТАЖ

Майстрині-рукодільниці з усієї України презентували свої роботи у "Крилах підтримки" | ФОТОРЕПОРТАЖ

У затишній, майже родинній, легкій атмосфері минули підбиття підсумків проєкту реалізованого жінками з-поміж ВПО у Калуші. 

Розповідає Інформатор.

Відбувся захід в суботу, 30 березня, о 17:00 у новому приміщенні “Крил підтримки”. Захід проводився під неформальною назвою “Виставка-презентація виробів учасниць-майстринь, в рамках проєкту Розширення можливостей для жінок ВПО.

Зібралися тут щоб підтримати не тільки майстрині, але й рідні та друзі.

Повесенко Ірина Анатолійовна, ВПО з українського Нью-Йорку на Донеччину.

“Сьогодні, це підсумок проєкту. Протягом останніх пів року, на базі благодійного фонду “Крила підтримки” проходив проєкт “Центри підтримки та розвитку жінок”. В цей час громадська організація “ДОМ4824″ оголосив про проєктну лабораторію. Тож ми заповнили грантову заявку і нас відібрали. Це був мініпроєкт в якому ми протягом місяця впроваджували заходи, здебільшого майстеркласи, оскільки вони поміж нас мають найбільшу популярність”, — ділиться організаторка події, переселенка з українського Нью-Йорку, Ірина Повесенко.

Учасниці заходи ділилися своїми історіями про те, як вони опинилися у Калуші, чому почали займатися саме цими видами мистецтва, а також про те, чого навчилися на попередніх майстеркласах.

“І я хочу сказати, що проєкт дав дійсно певні результати. Дехто відкрив власну справу. Для когось це сталося чимось на кшталт терапії. Дехто кардинально змінив роботу. Сьогоднішній захід справді наче підсумок, який дав бачення, що ми рухаємось далі”, — додала пані Ірина.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору