Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Моста в Креховичах, на ремонт якого пішло 10 мільйонів гривень, юридично не існує

Моста в Креховичах, на ремонт якого пішло 10 мільйонів гривень, юридично не існує

Креховицький міст, який зараз потребує ремонту, виявився не зданим в експлуатацію і не переданим на баланс державного підприємства “Дороги Прикрапаття”. Тож, де-юре його немає!

Про це пише Інформатор, покликаючись на Брошнів-Осадську громаду.

Як повідомили у селищній раді, учора, 4 квітня в Креховичах працювала спеціальна комісія від ДП “Дороги Прикарпаття”. На місці були заступник керівника підприємства Роман Сілецький, заступник керівника по загальних питаннях Михайло Якимчук, начальник відділу технічного контролю Михайло Павлюк, провідний інженер відділу технічного контролю Ігор Максимів. У роботі комісії взяв участь голова громади Тарас Манорик.

“Комісія з ДП “Дороги Прикарпаття” зробила акцент на тому, що й на сьогоднішній день Креховицький міст не зданий в експлуатацію і не переданий на баланс їхнього підприємства. Як кажуть, де-факто міст є, а ось де-юре його немає!” — зазначено в повідомленні.

Також у селищі пишуть, що, очевидно, ремонтуватиме тепер міст фірма “Силует”, яка його споруджувала та гарантувала якість робіт на 10 років.

“Габіонні сітки та габаритний бутовий камінь замовлено. Буквально завтра розпочнеться підвіз матеріалу до об’єкта, і якнайшвидше тут буде розпочато ремонт”, — пояснив Роман Сілецький.

Нагадаємо, йдеться про переїзд через річку Сівку у селі Креховичі. Його будівництво завершили у 2020 році, а кінцева вартість становила понад 10 мільйонів гривень. Нині пішохідна ділянка мосту вже майже провалилась. Були навіть випадки травмувань людей.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору