Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Проєкт градирні у Долині: легка конструкція з лавочками і ніякої підземної шахти

Проєкт градирні у Долині: легка конструкція з лавочками і ніякої підземної шахти

Як буде виглядати соляна градирня в Долині, показав очільник громади Іван Дирів. Він каже, що з подивом дізнався, що деякі опоненти розказують людям різні небилиці.

Цитує Інформатор.

“Одні кажуть, що це буде великий завод з височенними трубами, з яких валитиме густий дим, інші — що підземна шахта, де видобуватимуть сіль… Не буду навіть коментувати ці дурниці. Насправді ми плануємо встановити легку конструкцію, точнісінько як на цьому відео”,написав міський голова на своїй сторінці у соцмережі.

За його інформацією, загальна площа всієї тенжні складатиме 10 на 14 метрів. І це — разом із лавочками навколо. А площа самої конструкції, яка розпилюватиме соляну ропу — 8,8 на 2,7 метри.

“Тобто це буде як досить велика кімната в квартирі. Висота всієї конструкції — 4,2 метри”, — пояснив посадовець.

Нагадаємо, проєкт градирні у Долині став скандальним. Його анонсували ще минулого року в лютому. А рівно через рік почалися роботи. Початок будівництва градирні відверто обурив не лише громадськість, а і депутатів Долинської міської ради. Деякі з них публічно заявили, що не погоджували фінансування цього проєкту. Наразі роботи на об’єкті не ведуться.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору