Паста — одна із найбільш варіативних страв. І не тільки з м’ясом чи рибою її можна посмакувати — чудового смаку можуть додати й овочі. У нашому випадку — броколі.
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- паста — 200 г
- шпинат — 200 г
- броколі — 400 г
- рослинне молоко — 1 чашка
Приготування:
Покладіть броколі в глибоку каструлю. Налийте стільки води, щоб вона покривала капусту. Варіть на середньому вогні 1-2 хвилини після кипіння.
Дістаньте капусту та висип пасту в цей же бульйон. Періодично помішуйте ложкою, для того, щоб макаронні вироби не злиплися.
На розігріту на середньому вогні сковорідку вилийте молоко, додайте шпинат і броколі. Тушкуйте 5 хвилин на середньому вогні.
Додайте макарони на сковорідку разом зі склянкою бульйону, перемішайте з усіма інгредієнтами та тушкуйте до готовності.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08