Інформатор Калуш

ВЛАДА

У Болехові рада не відпустила депутатку, яка хотіла скласти мандат

У Болехові рада не відпустила депутатку, яка хотіла скласти мандат

Мар’яна Гошовська подала відповідну заяву ще в лютому. Днями її розглянули на сесії, але голосів для позитивного прийняття рішення забракло.

Про дострокове припинення повноважень депутатки Болехівської міської ради йшлося на засіданні сесії, повідомляє Інформатор.

Раді довели до відома, що Мар’яна Гошовська подала особисту заяву про складання нею депутатських повноважень. Відтак присутнім запропонували це рішення підтримати, а заразом вивести її зі складу постійної комісії міської ради з питань соціально-економічного розвитку, промисловості, сільського та лісового господарства, підприємництва, інвестицій з використання природних ресурсів, рекреації та туризму.

Зауважень до проєкту рішення у представників депутатського корпусу не було. Але при голосуванні п’ятеро із них “утрималися”, а “за” було лише 13 голосів, що замало для прийняття рішення. Тож, наразі Мар’яна Гошовська залишається депутаткою Болехівської міської ради.

Нагадаємо, що повноваження іншої колеги, Марії Гасяк, яка також у лютому подала відповідну заяву, вже припинено. Це рішення депутати підтримали на одному з попередніх засідань., а на сесії цього тижня депутатське посвідчення вже отримала Уляна Латик — директорка територіального центру соціального обслуговування у місті Болехові.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору