Інформатор Калуш

ВЛАДА

У Калуській міській раді назвали три найпопулярніші напрями, які молодь обирає для майбутнього стажування

У Калуській міській раді назвали три найпопулярніші напрями, які молодь обирає для майбутнього стажування

Управлінці невдовзі завершать реєстрацію на проходження стажування у Калуській міській раді.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Калуську міську раду.

Подати заявку на проходження стажування в органах місцевого самоврядування і комунальних підприємствах громади можна ще до 15 травня. Під час реєстрації заявник вказує бажаний напрям проходження стажування і після майбутньої співбесіди його затверджують у відповідну структуру.

“Поки що найбільш популярний напрям — організаційна робота міської ради. Далі за популярністю — надання адміністративних послуг, архітектура і містобудування, а також — комунальна й освітня сфери. Вибір напрямку для стажування в анкеті не остаточний. Його можна змінити під час співбесіди”, — каже головна спеціалістка управління молоді і спорту Мар’яна Витвицька.

Проведення співбесід розпочнуть з 27 травня. Після успішних переговорів майбутній стажист заповнить заяву на ім’я міського голови й з 1 червня розпочне процес стажування. Триватиме усе до 1 липня за індивідуальним планом, не більше 3 годин на день у вільний від навчання та роботи час.

“В одному управлінні, відділі чи підрозділі можуть стажуватися не більше двох осіб. Це залежить від кількості працівників підрозділу, щоб вони мали змогу приділити час особі, яка проходить стажування. Наголошуємо, що стажування відбувається на безоплатній основі”, — каже Мар’яна Витвицька.

В результаті стажування складатимуть звіт. Учасники, які успішно пройшли увесь процес отримають відповідний сертифікат за підписом міського голови.

Заповнити заявку на участь у стажуванні можна за посиланням.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору