Інформатор Калуш

ВЛАДА

“Щоб там не писали в соцмережах” | Міський голова Калуша похвалив команду “КЕКу”

"Щоб там не писали в соцмережах" | Міський голова Калуша похвалив команду "КЕКу"

В супротив критиці в соцмережах команди та керівництва КП “Калуська енергетична компанія” міський голова розповів про головні здобутки в роботі комунальників.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на міського голову Калуша Андрія Найду.

За словами мера за час керівництва Петра Шевчука в місті зменшились втрати води:

“До прикладу, до того часу, поки керівником “КЕКу” не став Петро Шевчук, рівень втрат води був орієнтовно 59-60%. Практично всі трубопроводи були прокородовані, що викликало пориви”, — пише Андрій Найда.

Натомість рівень втрат за минулі 11 місяців становить 45%, що майже дотягує до допустимих нормативів у 30%. Також за минулі 3 роки комунальники замінили близько 6 км 620 м трубопроводів.

“Маємо намір до кінця поточного року вийти на рівень 35% втрат, а в ідеалі й 30%. У відповідності будемо проводити роботи з переключення трубопроводів для того, щоб не залишати місто повністю без води, коли буде здійснюватися заміна трубопроводу на вул. Окружна. Всі ці заміни дозволять нам досягнути бажаного результату — найоптимальнішого рівня нормативних втрат”, — пише міський голова.

До кінця 2024 року комунальне підприємство планує замінити 4 кілометри трубопроводу. Після цього у місті буде 10 км нових мереж водопостачання.

“Це величезна заслуга всього колективу КП «Калуська енергетична компанія» та керівника Петра Шевчука. І щоб там не говорили та писали в соцмережах – командою «КЕКу» проводиться потужна робота. В порівнянні з минулими періодами роботи із заміни трубопроводів зросли в рази. Свідченням цього є дуже суттєве зниження втрат води. Звичайно, в деяких місцях втрати можливі, бо, як би не було, у нас 180 км мереж”, — зазначає мер.

Нагадаємо: раніше калушанка Світлана Вітковська ініціювала збір підписів для звільнення Петра Шевчука з посади керівника КП “Калуська енергетична компанія”. До слова, сьогодні, 17 квітня, петиція набрала відповідну кількість голосів.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору