Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Де голосувати за своїх фаворитів на Євробаченні 2024: гайд

Де голосувати за своїх фаворитів на Євробаченні 2024: гайд

Сьогодні, буквально за кілька годин відбудеться перший півфінал Євробачення 2024 — і на ньому виступить Україна. Де подивтися трансляцію ми писали у матеріалі: Де подивитись перший півфінал Євробачення-2024?

Ділиться Інформатор, покликаючись на NV.

Як голосувати на Євробаченні 2024?

Пісні, представлені на конкурсі отримують бали від інших країн-учасниць та глядачів з усього світу. Опісля відбувається підрахунок балів та визначення рейтингу того чи іншого виконавця.

Країна, яка отримала в грандфіналі найбільше балів та посіла першу сходинку, визначається як переможець та отримує право стати господарем конкурсу наступного року.

Проте, глядачі можуть голосувати лише в тому півфіналі, в якому бере участь їхня країна. Враховуючи те, що представниці від України Jerry Heil та Alyona Alyona виступатимуть сьогодні, то й українці зможуть голосувати тільки сьогодні.

Важливо, що голосувати за свою країну та за учасників другого півфіналу в цьому випадку не можна.

Де голосувати?

Наразі віддати свій голос можна через офіційний додаток Євробачення. Його можна встановити на операційні системи iOSAndroid або Windows.

Також голос за фаворита або фаворитку можна віддати, відправивши SMS на спеціальний номер телефону — для кожної країни він буде свій. Телефон для SMS-голосування буде доступний на екрані під час трансляції Євробачення, а також на сайті.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору