Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У дитячій поліклініці Калуша встановили нову УЗД-систему

Усі обстеження проводитимуться на безоплатній основі за наявності електронного направлення.

Пише Інформатор, покликаючись на Калуську міську раду.

“У дитячій поліклініці встановлена нова ультразвукова діагностична система Logiq P9, яка охоплює широкий спектр можливостей з високоякісними опціями і перевіреними датчиками”, — пишуть на сторінці міськради.

Галузі застосування – різного характеру дослідження: інтраопераційні, черезстравохідні, дерматологічні, серцево-судинні у дорослих та дітей, транскраніальні, органів і судинного русла черевної порожнини, акушерство, гінекологія, мамологія, урологія, ендокринологія, дослідження поверхневих органів і структур, педіатрія та неонатологія, неврологія та ревматологія, травматологія, кістково-м’язова система, ортопедія, опорно-руховий апарат, онкологія, дослідження з використанням контрастних речовин.

Серед основних переваг системи: широкодіапазонний монітор високої чіткості з максимальними кутами обзору, цифровий формувач променя (регульований динамічний діапазон до 400 дБ), можливість роботи від вбудованого Li-Ion акумулятора та ін.

Всі обстеження проводяться на безоплатній основі за наявності електронного направлення, за адресою вул. Будівельників 3 (дитяча поліклініка).

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору