Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Пійлі чоловік вирішив оголити свого “гномика” | Справа дійшла до суду

У Пійлі чоловік вирішив оголити свого "гномика" | Справа дійшла до суду

У страсний тиждень чоловік випив алкоголю та повністю оголився біля місцевої крамниці.

Ділиться Інформатор.

У матеріалах справи йдеться, що це трапилось 30 квітня, близько 22 години, поблизу крамниці “Гномик” на вулиці Львівській у селі Пійло. Перебуваючи в стані сп’яніння він вирішив оголитись та не реагував на зауваження людей навколо. В результаті на місце подій прибули правоохоронці, які задокументували факт порушення громадського порядку та передали справу до суду.

На судовому засіданні правопорушення підтвердили за допомоги:

  • даними протоколу про адміністративне правопорушення від 01.05.2024;
  • рапортом працівника поліції;
  • фотографій з місця порушення.

Обвинувачений свою вину визнав та просив суворо не карати й звільнити його від оплати судового збору. Пояснив це тим, що має другу групу інвалідності.

“Об’єктивна сторона правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП, полягає в нецензурній лайці в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян. Отже, аналізуючи здобуті в судовому засіданні докази, суд приходить до висновку, що дії обвинуваченого правильно кваліфіковано за ст. 173 КУпАП, оскільки він вчинив дрібне хуліганство”, — йдеться у матеріалах справи.

В результаті суд постановив визнати його винним в адмінправопорушенні. Стягнути з нього штраф у розмірі 85 гривень та звільнити від сплати судового збору на підставі п.9 ст.5 Закону України “Про судовий збір”.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору