Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушанин здобув друге місце на міжнародному турнірі з дзюдо у Словаччині

Калушанин здобув друге місце на міжнародному турнірі з дзюдо у Словаччині

Від “золота” чемпіонату спортсмена відділило рішення суддів, які після фінальної сутички віддали перемогу супернику з Азербайджану.

З перемогою зі спортивного турніру до Калуша повертається Макар Загной, повідомляє Інформатор.

На вихідних, що минули, в Словаччині відбувався міжнародний турнір з дзюдо “GRAND PRIX MICHALOVCE”, який зібрав понад 500 учасників із 13-ти країн. Загалом вони представляли 53 клуби.

Шестикласник Калуського ліцею ім. Дмитра Бахматюка Макар Загной виступав у вазі 38 кг та у своїй віковій групі провів чотири сутички. Як розповів батько спортсмена Олексій Загной, на шляху до фіналу Макар переміг спортсменів з Азербайджану, Угорщини та Бельгії,. У фіналі він знову боровся зі спортсменом з Азербайджану.

“Фінальна сутичка закінчилась нічиєю, та за рішенням суддів, перемогу здобув спортсмен з Азербайджану”, — деталізує батько.

Загалом клуб “КАНО”, у якому займається Макар, здобув три медалі. Окрім Макара, призерами змагань стали також Олег Колиняк (66 кг) та Василь Тринчук (42 кг). Тренують юних спортсменів наставники Валерій Корсун та Ігор Корсун.

Нагадаємо, у квітні цього року Макар Загной привіз “золото” з чемпіонату, що також відбувався у Словаччині. А ще раніше ми писали, що він став призером Традиційного турніру з дзюдо серед юнаків та дівчат 2012-2014 років народження на призи призера ХХVIII та XXIX Олімпійських Ігор Романа Гонтюка.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору