Калуш До сайту

У Калуші не продали історичну будівлю біля “швидкої”. Ціну знизили наполовину

Національна електронна біржа з першої спроби не змогла продати будівлю в Калуші, яка має статус пам’ятки архітектури. Перший аукціон не відбувся — оголошено другий із зниженням вартості будівлі до мільйона гривень.

Повідомляє Інформатор.

Аукціон із продажу будівлі, яку оцінили у 2 мільйони 69 тисяч 988 гривень мав відбутися 7 липня, але до участі в торгах не заявився ніхто.

Тож, станом на зараз оголошено вже другий аукціон, який запланований на 16 липня. Стартова ціна лоту впала до 1 мільйона 34 тисяч 994 гривень.

Нагадаємо, йдеться про будівлю на вулиці Грушевського, 37. Це — одноповерховий будинок, який примикає стіною до приміщень станції швидкої допомоги. Його площа — 286,1 кв. метрів. Споруда, як попередньо зазначали у міській раді, має статус пам’ятки архітектури місцевого значення, хоча в описі лоту про це не йдеться. Викупити будівлю начебто хотів мешканець села Кадобної Брошнів-Осадської громади.

У перелік об’єктів комунальної власності Калуської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2024 році шляхом продажу на аукціоні, відповідну будівлю включили наприкінці квітня цього року.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08