Інформатор Калуш

ТРЕШ

Поїхав із Калуша за 50 кілометрів, щоб відібрати у коханця дружину. Чому все закінчилось судом?

Калушанин відсидить у в'язниці за вбивство коханця своєї дружини

Про чоловіка відомо, що він працює слюсарем на одному з приватних підприємств у Калуші. Одружений та має неповнолітню дитину.

Пише Інформатор.

З матеріалів справи відомо, що злочин було скоєно 4 грудня 2023 року. Того дня чоловік був на роботі й під кінець дня телефонував дружині, але та не відповіла. Раніше між ними відбулася розмова щодо її подружньої зради з особою, яка проживає в селі Забережжя, і вони домовились, що такі випадки більше не повторяться. Однак, усвідомивши, що дружина, ймовірно, перебуває вдома у коханця, чоловік вирішив поїхати туди. Разом із ним у село на Богородчанщині поїхав колега.

Залишивши приятеля в автомобілі біля будинку, калушанин сам зайшов на подвір’я та в помешкання. Там у стані алкогольного сп’яніння перебував його конкурент. Дружина в цей час ховалася у ванній кімнаті.

Усвідомивши, що йому знову зрадили, чоловік завдав кілька ударів супернику. Той упав. А чоловік забрав дружину та поїхав додому. В суді він зазначив, що точної кількості ударів не пам’ятає: 7-15 приблизно. Коли вони виходили, потерпілий лежав на ліжку та був при свідомості. Про вчинене шкодує, просить вибачення у потерпілої. Просить суворо не карати.

Санкція ч.2 ст. 121 КК України передбачає покарання від 7 до 10 років позбавлення волі. Втім, Богородчанський районний суд, врахувавши низку пом’якшуючих обставин, призначив основне покарання нижче від найнижчої межі — 3 роки позбавлення волі.

Також судом присуджено стягнення з підсудного на користь держави витрат на залучення експерта по проведенню судової дактилоскопічної експертизи у розмірі 3786 грн 40 коп. та витрат на залучення експерта по проведенню судової молекулярно-генетичної експертизи  у розмірі 9066 грн 36 коп.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

btn.png

Нагору