Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші дорожники закуповують матеріалів на майже два мільйони гривень

У Калуші дорожники закуповують матеріалів на майже два мільйони гривень

У Калуші визначали перелік проблемних ділянок доріг, які будуть відремонтовані. “Калушавтодор” купує гарячої асфальтобетонної суміші на майже мільйон гривень.

До кінця поточного року калуські дорожники мають отримати 200 тонн гарячої асфальтобетонної суміші. Таку ж кількість ще планують закупити, пише Інформатор, покликаючись на Вікна.

Перший аукціон відбувся 27 вересня й наразі оприлюднено повідомлення про намір укласти договір із ТОВ “Хімресурс-Прикарпаття” з села Вістова. Підприємство готове продати асфальтобетонну суміш за 849 999 гривень. Але 25 вересня “Калушавтодор” оголосив ще одну аналогічну закупівлю: та ж кількість гарячої асфальтобетонної суміші з аналогічним бюджетом. Цей аукціон запланований на 3 жовтня.

Це вперше цього року КП “Калушавтодор” купує гарячу асфальтобетонну суміш. Досі для ремонту доріг купували в основному бітумну емульсію і щебінь та латали ями з допомогою мадпатчера і гудронатора. До речі, ремонтувати дороги гарячим асфальтом можна в холодну пору року, при температурі плюс 5 і вище.

Директор комунального підприємства Роман Скибіцький повідомив, що 400 тонн асфальтобетонної суміші дозволять провести ремонт дорожнього полотна на площі 3300-3400 кв. метрів. Вже визначали проблемні ділянки, які будуть відремонтовані. А саме: на вул. Хмельницького (заїзд до підприємства “3 бетони”), ділянка на вул. Хіміків, дві ділянки на вул. Героїв України (позаду політехнічного коледжу) та ділянка на вул. Івано-Франківській. За словами Романа Скибіцького, ще має залишитися асфальтобетонна суміш для ремонту приблизно 100 метрів дороги. Місце для ремонту оберуть згодом.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору