Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Підсумки ІІІ туру благодійного турніру “Разом до перемоги”

Головною метою чемпіонату є збір коштів на потреби Збройних сил України.

Інформатор висвітлює турнір Івано-Франківської обласної асоціації футболу.

Цими вихідними в області відбулося справжнє футбольне свято. Одразу ІІІ і ІV тури відбулися на різних стадіонах Прикарпаття. 

Так в групі А “Гарда” Калуш обіграла “Благо-Юність” Верхня з рахунком 3:2 і посіли позицію лідера групи. Огляд  матчу можете подивитися тут. Також калушани розгромно перемогли і в ІV турі, у матчі-відповіді проти ФСК “Галич” (6:0). Це дозволило нашій команді закріпитися на першій сходинці турнірної таблиці.

У групі Б в рамках ІІІ туру відбулося 2 зустрічі. Прикарпаття-Тепловик” Івано-Франківськ – МФК “Покуття” Коломия та “Ураган” Черніїв – “Варатик” Коломия . Франківчани отримали впевнену перемогу 4:1 і зберегли за собою 1 сходинку. “Ураган” Черніїїв розгромив коломийський “Варатик” 6:1

Група В видалася скромнішою на результати. “Прут” Делятин поступився “Вікторії-Хутровик” з рахунком 0:2.Пара лідерів цієї групи не змогла визначити хто з них сильніший “Микуличин” Яремче – “Бескид” Надвірна 1:1.

У групі Г в рамках ІІІ туру відбувся лише один матч. На поле вийшли “Прометей” Матеївці та “Прут” Видинів. За підсумками зустрічі “Прут” переміг з рахунком 5:3. Турнірна таблиця цієї групи виглядає так:

Олег Вітковський

 

Нагору