Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Чисті серця Калуш” облаштували волонтерський хаб-прихисток

Громадська організація, активно працює в тилу над спільною перемогою. Волонтери не тільки продовжують розпочату діяльність, але й вдосконалюються.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Андрія Найду.

Волонтери далі створюють комфортні умови для внутрішньо переміщених осіб. Завершують ремонт простору, де людям зможуть надавати різну допомогу.

Волонтери матимуть змогу у кращих умовах проводити консультації з працевлаштування, психологічні тренінги, навчально-пізнавальні заходи для дітей. Також закінчили ремонт кімнати-прихистку, де потребуючі зможуть переночувати.

Невдовзі, палатку, що знаходиться поруч з приміщенням організації, облаштують “Пунктом Незламності” для всіх потребуючих.

Наразі організація вже підтримала до 3,7 тис. осіб, з них 1700 сімей, які знайшли прихисток у калуській громаді. Люди отримують продукти харчування, гігієну, дитячі засоби. Налаштована юридична та психологічна допомога, консультації щодо працевлаштування.

“Щиро дякую усім: калушанам та мешканцям, які теж стали вже нашими. Відчувається синергія – працюючи разом пліч-о-пліч, ви демонструєте неймовірну згуртованість та непереможність!”, — зазначає міський голова у повідомленні.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору