Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Фігуранта “п’яних вечірок” повторно взяли під варту

Одного з учасників скандальної справи взяли під варту у залі суду та збільшили розмір внесення застави.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на начальника Головного управління Національної поліції в Київській області.

Раніше хлопець вже вносив заставу у розмірі 402 тисячі гривень. Наразі, після чергового судового засідання парубку знову ухвалили рішення тримання під вартою та збільшили розмір внесення застави до 536 800 гривень.

За словами керівника Головного управління досудове розслідування триває.

Нагадаємо: На початку лютого набула розголосу діяльність парубків з Івано-Франківська, котрі організовували у Києві “п’яні вечірки”. Вони запрошували дівчат і за словами засновниці онлайн-медіа “Svidomi” їх накачували алкоголем і, ймовірно, наркотиками, а потім знімали їх непритомними. Відео та фото парубки публікували у соцмережі.

Згодом після набуття розголосу правоохоронці встановили особи фігурантів та провели обшук у квартирі, де все відбувалось. Двом фігурантам справи Андрію Ярині, та Ярославу Домбровському оголосили про підозру в розповсюдженні порнографічного контенту, а згодом й підозру у вчиненні сексуального насильства, яку вручили й третьому фігуранту справи.

У березні головному фігуранту продовжили строк тримання під вартою, а двом іншим дозволили внести заставу в 402 тисячі гривень.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору