Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Наслідки негоди, нові ціни на пальне та кримінал | Підсумки тижня у Калуші

Яким видався перший тиждень липня? Настав час для чергових підсумків.

Розповідає Інформатор.

Ексклюзивні кадри наслідків негоди у Калуші | ВІДЕО

Цього тижня ми провели рейд затопленими вулицями міста: негода наробила чимало біди. Підтопленими виявились і навколорічкові, і центральні райони міста. Також у результаті негоди з колектора на вул. Фегонівка струменем пішла вода.

Двоє людей отримали поранення: один з опіками 2 ступеня важкості | ВІДЕО ВИБУХУ

Ще минулого тижня стало відомо, що внаслідок вибуху на підприємстві двоє людей отримали поранення. Та нещодавно, 6 липня, директор “СВІСС КРОНО” вже навіть прокоментував пожежу.

Калуські поліцейські провели спецоперацію “Акциз”

Цього тижня у Калуші задокументували факт перевезення підакцизних товарів. Скільки одиниць товарів вилучили у зловмисника, та яка основна мета операції “Акциз” — читайте у нашій статті.

“Цей час настав” — нові ціни на пальне вже в дії

Заправити авто сьогодні не є проблемою. Ані через наявність пального на заправках, ані через його ціну, але… Питання, як в таку погоду добиратися до місцевих АЗС, якщо ваш район настигла сьогоднішня повінь? Проте, човни також потребують пального. Про ціни розповідаємо у статті.

Батьки проти КМР — чи будуть у Ріп’янському ліцеї 10-11 класи?

Питання про ліквідацію 10 та 11 класу у Ріп’янському ліцеї схвилювало усіх. У нашому репортажі можна почути думку батьків, позицію керівництва школи та рішення Калуської міської ради.

Скільки коштують чорниці та смородина в Калуші?

Нещодавно ми побували на центральному ринку та дізналися, скільки коштує кілограм чорниць та смородини. Буде цікаво, якщо ви ще не смакували літніми ягідками!

Стали свідком неправомірних дії працівників військкомату — повідомте про це | ГАРЯЧА ЛІНІЯ

Міністерство оборони ініціювало перевірки працівників ТЦК та СП: генерал-лейтенант Павлюк оприлюднив звернення, в якому закликає повідомляти спеціальні органи про окремі випадки негідної поведінки військовослужбовців. Куди можна звернутися — читайте у статті.

25 свіжих вакансії у Калуші —що пропонують роботодавці на початку липня?

Зазвичай такі публікації збирають багато переглядів. То ви, мабуть, шукаєте роботу? Ми підібрали для вас аж 25 свіжих вакансій цього тижня!

До в’язниці відправили банду, котра напала на мешканця Долини у 2016 році

У складі злочинного угрупування перебували два іноземці та громадянин України: вони влаштовували викрадення людей, крадіжки та розбої у 2015-2016 роках. Організатору банди призначили максимально можливе покарання — 15 років, а його учасникам по 14 років позбавлення волі. Деталі — у нашій статті.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору