Інформатор Калуш

ГРОШІ

“Великий брат слідкує за тобою” — у Калуші планують встановити камери спостереження на 611 тисяч гривень

Продовжуємо моніторити ситуацію з закупівлями в Калуші. Сьогодні нашу увагу привернув ще один новий тендер, який з’явився буквально вчора, 20 липня, на понад півмільйона гривень. 

Розповідає Інформатор.

20 липня, пообіді на сайті держзакупівель Prozorro з’явилося оголошення щодо “Придбання камер відеоспостереження для потреб Калуської міської територіальної громади”. Сума вказана в тендері складає 611 100 гривень і стосується придбання 37 камер відеоспостереження.

Замовниками вказані Управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради. А кінцевим строком подання тендерних пропозицій визначено дату 28 липня цього року.

Вже сьогодні на сайті Калуської міської ради з’явилось обґрунтування розміру бюджетного призначення:

“Кошторисними призначеннями було передбачено кошти в сумі 101 100, 00 грн та рішенням сесії Калуської міської ради № 2265 від 29.06.2023р. «Про внесення змін до бюджету Калуської міської територіальної громади на 2023 рік» на придбання камер відеоспостереження для потреб Калуської міської територіальної громади з місцевого бюджету виділено 510 000,00 грн. Загальна сума кошторисних призначень 611 100,00 грн“.

На світлині зафіксовані типи камер та їхнє найменування:

Опісля ознайомлення з тендерною документацією, яка знаходиться у публічному доступі, Інформатор вирішив дізнатися в Управлінні з питань надзвичайних ситуацій щодо призначення цих камер в майбутньому, дату встановлення та їхнє орієнтовне розташування. Проте, конкретної відповіді ми не отримали.

“Зараз не маю можливості говорити. Я не знаю хто ви є. Приходьте в понеділок, поспілкуємось”, — відповіли в Управлінні.

Також нагадаємо про те, що днями Інформатор опублікував схожі матеріали стосовно інших закупівель в нашому місті:

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору