Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Треш і кохання: підсумки літа 2023 від Інформатор Калуш

Хоч зараз за вікном паскудний дощ, а на календарі вже осінь, ми хочемо принести для вас ще дрібку літа, а точніше розповісти про #підсумкиліта2023.

Сьогодні Інформатор з вами вражаючою статистикою та не менш вражаючою добіркою новин, які ви читали протягом літа найчастіше.

У червні сайт Інформатора відвідали понад 252 237 нових читачів, загалом наші новини прочитали —  2 568 273, а всього було написано понад 1249 новин.

Отже, топ-3 червня:

“Правоохоронці проти дівчинки”: реакція калуської громади на інцидент на “Посьолку”

ввечері, 21 червня, у соцмережі Фейсбук о 22:08 з’явився допис обуреної жінки, про те, що з її донькою у мікрорайоні “П’ятачок” нашого міста на підвищених тонах поспілкувалися представники правоохоронних органів. Це спричинило хвилю обурення серед калушан. Відреагував також і мер Калуша.

На перехресті Євшана і Незалежності сталася масштабна ДТП — Деталі

28 червня близько 15:30 на перехресті між вулицею Євшана та бульваром Незалежності сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. На місці події ми побачили три пошкоджені автомобілі марок — Opel Astra, BMW 5-ої серії та Mitsubishi Outlander.

“Пів мільйона гривень у бюджет Калуша” — чому водії продовжують паркуватися там де не можна?

“Рагульське паркування” поганий тренд, яким час від часу грішать автомобілісти. Не всі звісно, й не завжди, й навіть не свідомо. Але бувають випадки, коли водій таким чином створює проблему не тільки своєму гаманцю, а й руху на дорозі. Калуські керманичі не стали виключенням. Ділиться прикладами й розповідає про наслідки Інформатор.

Топ-3 липня:

Потужний вибух пролунав на Калущині: що відомо?

В ніч на 30 червня жителі прилеглих вулиць до ТОВ «СВІСС КРОНО» вулиць у Брошнів-Осаді почули потужний вибух. Також йдеться про те, що вранці люди бачили, як від заводу від’їжджали два пожежні автомобілі. В соціальних мережах місцеві жителі зазначають, що вибух трапився близько 1 години ночі і звук було чути у Голині.

Ексклюзивні кадри наслідків негоди у Калуші | ВІДЕО

На початку липня провівши рейд вулицями міста Інформатор зафіксував значні підтоплення навоколорічкових та навіть центральних районів міста.

На обʼїзній у Калуші знову трапилось смертельне ДТП, тепер за участі чотирьох автомобілів

11 липня, орієнтовно об 11 годині в мікрорайоні Хотінь зіткнулись чотири машини марок: Mercedes-Benz Vito, Mazda 6, Peugeot, Nissan Leaf. Інформатор відразу прибув на місце поді і зафіксував деталі.

У серпні топ-3 виглядав отак:

Пікантний відпочинок на ріці у Івано-Франківську | ВІДЕО

16 серпня, на березі річки у обласному центрі двоє місцевих жителів здійснили статевий акт просто неба. Спостережливі відпочивальники помітили закоханих і зафіксували процес на відео.

“Йому має бути найбільша, яка тільки можлива, міра покарання”: відбулося чергове засідання у справі Віталія Хемича

16 серпня, у Калуському міськрайонному суді продовжили розгляд справи псевдоволонтера Віталія Хемича. За словами судді Олександри Кардаш, наступне засідання відбудеться у форматі судових дебатів. На цьому, каже вона, розгляд кримінального провадження завершиться.

Дорога люті: що відбувається на шляху між Копанками та Довпотовом?

Понад 40 років тому, між цими двома населеними пунктами була дорога, якою місцеві мешканці їздили на роботу, навчання та відпочинок. Ключове слово в цьому реченні — “була”. Час минав, діти дорослішали, влада змінювалась… Незмінним було одне — дорога руйнувалась.

Дякуємо, що залишаєтесь з нами 😉

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору