Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Мільйони на бруківку, розбиті дороги й банкомати” — чим жив Калуш цього тижня?

На цьому тижні було багато трешу. Але попри те, сталося й багато цікаво. Традиційно найчитаніше на цьому тижні — 

Зібрав Інформатор.

Отже, перед вами 10-ка найпопулярніших матеріалів виглядає отак:

Силует в медичній масці: що відомо про руйнування банкоматів у Калуші?

В ніч проти 10 вересня кілька банкоматів міста були пошкоджені. Зараз відомо про те, що мінімум 4 банкомати постраждали в різних районах Калуша. Для того, що дізнатися деталі ситуації Інформатор звернувся до правоохоронців Калуського відділку поліції за коментарем.

“Гола перерва”: у Калуський ліцей увірвався невідомий чоловік | ВІДЕО

14 вересня у Калуському ліцеї №3 під час навчального процесу до школи потрапив невідомий чоловік. Більше деталей у матеріалі.

Два Renault не розминулись на об’їзній у Калуші | ФОТО

11 вересня, близько 17:00 на перехресті вулиць Добрівлянська та Львівська сталася дорожньо транспортна пригода за участі двох автомобілів Renault. На місці події Інформатор зафіксував два екіпажі патрульної поліції, які прибули на місце ДТП.

Скільки заробляє директор Калуської міської поліклініки?

Дізнавалися, щоб розповісти вам.

“Як у пустелі” — що з дорогою у Яворівці, Ріп’янці та Мислові? | ФОТО

Нещодавно Інформатор відправився у дорогу, щоправда — недалеку. Ми побували у кількох селах Калуського району — в Яворівці, Ріп’янці та Мислові. Дізнавалися у якому стані дороги, капітальний ремонт яких проводився ще у 90-тих?

На Шкільній у Калуші розпочали класти бруківку за майже 1,5 мільйона гривень

6 липня 2023 року УЖКГ Калуської міської ради на електронній платформі закупівель Prozorro опублікувало тендерну пропозицію на капітальний ремонт тротуарів між вул. Євшана та проспектом Лесі Українки з очікуваною вартістю в 1 484 261 гривню. Підрядна компанія, котра виграла тендер на проведення робіт вже розпочала відповідні роботи.

Де свій слід на Франківщині залишив Олекса Довбуш? | Туристичні цікавинки

Калуський дослідник зібрав добірку місць на Прикарпатті, які так чи інакше пов’язані з героєм карпатських легенд — опришком Олексою Довбушем. Розповідає Інформатор, покликаючись на дослідника Андрія Тимківа.

“Власник першої аптеки у Калуші, яка працювала аж до 2007 року” — історія Александра Шустова

Інформатор спільно з ритуальним салоном “Співчуття” запускає серію матеріалів про відомих особистостей, котрі поховані у Калуші. Сьогодні розповімо про засновника першої аптеки в місті — Александра Шустова.

Українські фільми, на які варто чекати: прем’єри 2023 року

Спершу ми до Дня українського кіно зібрали добірку вартісних фільмів, а тоді подумали ще раз і зібрали добірку кіно, яке незабаром тільки з’явиться у прокаті.

Калушанин задимів кілька центральних вулиць міста

13 вересня, на центральних вулицях Калуша була погана видимість та з’явився характерний запах. Журналісти не проігнорували дим і викликали правоохоронців. Інформатор розповідає, як чинити в такій ситуації.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору