Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Калуші перевірили три ліцеї на наявність вибухівки

У Калуші перевірили три ліцеї на наявність вибухівки

Сьогодні зранку на електронні адреси навчальних закладів знову приходили повідомлення про мінування.

Повідомляє Інформатор.

Спочатку, о 8:28, на електронку Калуської початкової школи №11 надійшло повідомлення про замінування будівлі. Написане воно російською та з погрозами, що сьогодні точно щось станеться.

В результаті евакуювали понад 800 людей, включаючи Калуський ліцей ім. Дмитра Бахматюка, котрий знаходиться в спільній будівлі зі школою. На місці події працювали надзвичайники, правоохоронці та вибухотехніки.

Інформація про замінування не підтвердилась, навчальний процес було відновлено дистанційно в асинхронному режимі. Також, о 10:45, на пошту школи прийшло повідомлення про замінування Калуського ліцею №5. Дирекція передала отриману інформацію колегам.

В ліцеї провели евакуацію близько 700 людей. Вибухівку там не знайшли.

Нагадаємо, 19 грудня о 8:25 на електронну пошту ліцею №5 у Калуші надійшла інформація про замінування навчального закладу. На цей час там вже тривав перший урок. Усіх учнів та працівників оперативно евакуювали — загалом близько 700 людей. Через кілька годин стало відомо, що вибухівки у ліцеї не знайшли. Але вже наступного дня ситуація повторилася — навчальний процес було перервано на кілька годин.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору