Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У міського голови Калуша — нове службове авто | ФОТО

У міського голови Калуша — нове службове авто | ФОТО

Нову автівку для потреб виконкому придбали наприкінці минулого року, витративши з бюджету майже 600 тисяч гривень.

Інформатор отримав підтвердження, що авто оплачене, а відтак поцікавився, чи воно вже експлуатується. З’ясувалося, що закріпили його за міським головою.

Йдеться про автомобіль NISSAN ROGUE 2017 року випуску. Сьогодні він “відпочивав” у гаражі.

 

Придбали машину у фізичної особи — Турка Володимира Романовича із села Брошнів. Згідно з оприлюдненою на Prozorro документацією, автомобіль вживаний, з бензиновим двигуном об’ємом 2488 см. куб, з автоматичною коробкою передач, передньопривідний. Ціна аналогічних, як зазначено у ціновій довідці Івано-Франківської торгово-промислової палати, — від 499 тисяч 830 гривень до 721 тисячі 980 гривень.

Додамо, що окрім цього автомобіля, у розпорядженні керівництва Калуської громади є ще три машини — 22-річна “Skoda Octavia”, 16-річний “Daewoo Lanos” та 13-річний ВАЗ 2107. У якому стані ці автомобілі, скільки витратили на їх ремонт у минулому році і хто їх використовує — незабаром розповімо.

Нагадаємо, що очільник громади сьогодні перебуває у Києві. На порядку денному його поїздки — вирішення питання щодо “Карпатнафтохіму”. Ситуація, каже він, потребує рішень на державному рівні, а місто готове підтримати.

Олег Кіндрацький
Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору