Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Учасники благодійного квесту у Калуші роздобули деталі ексклюзивної карти | ФОТОРЕПОРТАЖ

Учасники благодійного квесту у Калуші роздобули деталі ексклюзивної карти | ФОТОРЕПОРТАЖ

У Калуші сьогодні відбувся благодійний квест “В єднанні — Сила”: в історичній частині міста три команди шукали останні деталі до карти громади, яку планують продати на аукціоні.

Ділиться Інформатор.

Карту-пазл, нагадаємо, у Калуші виготовив волонтер Сергій Куліш. Вона — не для ігор. Її частинки вже побували у старостинських округах та допомогли зібрати майже 20 тисяч гривень.

Сьогодні учасники квесту роздобули деталі, які допоможуть завершити композицію. Як усе відбувалося можна побачити на світлинах:

До складу команд долучилися підприємці міста та захисники, калуські пластуни і спортсмени, представники громадських організацій. Кожна команда отримала свій індивідуальний план проходження. І хоча їхні стежки перепліталися, а “контрольні” пункти були в усіх однаковими, кожна команда йшла своїм темпом і своїм маршрутом. Фінішу дісталися усі.

Учасники квесту отримали від волонтерів-організаторів грамоти та подарунки  у вигляді ляльок-мотанок.

Тепер волонтерам залишилося зібрати карту-пазл. Зроблять це сьогодні. Відтак карта буде тиждень знаходитися у виставковій залі на вулиці Дзвонарській. Там її можуть побачити всі охочі. Впродовж тижня волонтери ГО “Чисті серця” збиратимуть заявки від тих, хто хоче придбати цю карту. А відтак — продадуть її, а виручені кошти спрямують на Навчальний центр аеророзвідки.

Нагадаємо, що громадські організації Калуша, військові, небайдужі підприємці та мешканці громади вирішили об’єднати зусилля та зібрати 300 тисяч гривень для підтримки Навчального центру аеророзвідки. Окрім громадських організацій, до збору долучаються підприємці міста. Станом на сьоьгодні зібрано орієнтовно половину задекларованої суми, тому прохання ще долучатися до збору та підтримати наших захисників.

Посилання на банку — https://send.monobank.ua/jar/9Rhi5TohZk
Номер картки банки — 5375 4112 0505 2272

Також додаємо реквізити рахунку у Приватбанку:

Найменування отримувача: БО ЧИСТІ СЕРЦЯ КАЛУШ
Код отримувача: 44583169
Рахунок отримувача: UA713052990000026009015515904
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Призначення платежу — підтримка для навчального центру
        

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору