Інформатор Калуш

ДОЛИНА

“Відверто вороже середовище”, — міський голова Долини про депутатський корпус і роботу в раді

"Відверто вороже середовище", — міський голова Долини про депутатський корпус і роботу в раді

Кілька тижнів тому у Долині після доволі напруженого засідання позачергової сесії міської ради голові громади висловили недовіру. Він, проте, працює досі. А справа, схоже, далі не пішла. 

Що відбулося і чому саме так налаштована частина депутатського корпусу, Інформатор запитав безпосередньо в Івана Диріва.

Він каже: більшість депутатського корпусу є в опозиції до міського голови. І так — від початку каденції.

“Люди завели свої команди… А я прийшов, грубо кажучи, один. Прийшов у відверто вороже середовище, яке будувалося 15 років і жило за своїми правилами. І тут приходить нова людина і пробує щось зробити так, як бачить. Зрозумійте, що є певний спротив. І він буде й надалі”, — зазначив міський голова.

За його словами, серед депутатського корпусу є люди, які займаються політичною боротьбою, а є такі, які не можуть змиритися з програшем їхніх кандидатів.

“До цього я звик. Три роки живу в цих умовах, але попри це, навіть вдається щось доброго зробити для громади”, — додав Іван Дирів.

Повну версію інтерв’ю дивіться за посиланням.

Нагадаємо, про недовіру міському голові зайшло на сесії Долинської міської ради наприкінці лютого. Засідання одразу розпочалося зі сварки: депутати й очільник громади не могли зійтися на порядку денному. А далі було багато емоційних виступів і від представників депутатського корпусу, і від мешканців міста, які теж прийшли на сесію.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору