Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

На Рожнятівщині місцеві жителі завершили ремонт критичної дороги

На Рожнятівщині місцеві жителі завершили ремонт критичної дороги

Жителі села Дуба власними силами зремонтували проблемну ділянку дороги між селами Дуба та Князівське.

Пише Інформатор.

Розпочали латати серйозні ями на відтинку дороги “Креховичі-Дзвиняч” ще на початку минулого місяця. Дорога від села Дуба до Князівського повністю була вкрита ямами їх розміри були такими, що якщо в них ступити ногою, то висота вибоїни сягатиме до самої щиколотки.

Місцевий громадський активіст Михайло Кулик разом з ініціативною групою вирішили зібрати кошти в місцевих мешканців та самостійно залатати усі ями. Вважають, що держава наразі не в змозі відремонтувати усю дорогу.

Як проводились роботи можна дізнатись у матеріалі — “Залатані ями і веселка. Як рухаються роботи з ремонту дороги на Рожнятівщині | ФОТО”, а також у відео:

Вже в середині квітня активістам вдалось завершити перший етап ремонтних робіт зремонтувавши близько 100-110 вибоїн, а загалом у планах до Великодня було зремонтувати 200 ям. Наразі Михайло Кулик ділиться, що активісти взяли трішки паузу, а дорога “здає екзамен”:

“Відтинок від Дуби до Князівського зроблено, не космос, та порівняно з тим що було до цього, то точно космос. Десь кілька вибоїн несуттєвих не залатані, та просипані гравієм, а так то “здає екзамен” на 4 з плюсом, лісовози протестували вже, а джипи літають, всі решта, як завжди, їдуть, дякують, шанують!”.

В планах у місцевих допрацювати не залатані ями та продовжувати ремонт дороги від села Князівське до Ціневи. За словами чоловіка на цій ділянці потрібно хоча б точково зробити середину полотна проїзною.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору