Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Сіль із Соледару у Калуші виграв учасник, який щодня донатив по 49 гривень

Сіль із Соледару у Калуші виграв учасник, який щодня донатив по 49 гривень

Загалом він мав близько 20 “квитків” на аукціон, тому шанси на перемогу були вищими, аніж в деяких інших учасників.

Розповідає Інформатор.

Пачку солі з Соледару, яку виготовили 17 січня 2022 року, сьогодні у прямому етері виграв Анатолій Чиж. Розігрували пам’ятний сувенір представники Молодіжної ради, яким передали сіль із Краматорська. Мета дійства — благородна: зібрати кошти на підтримку військовослужбовців, які перебувають на лікуванні та реабілітації у нашій громаді.

“Загалом було 90 “квитків”. Більшість донатів дорівнювали приблизно одному шансу на перемогу, але були й люди, які скидали більші суми. Наприклад, 500 чи навіть 1000 гривень. Це означає, що вони мали більші шанси на перемогу. Анатолій, який переміг, якраз був одним із тих, хто донатив регулярно”, — каже секретарка Молодіжної ради Олександра Нагарнюк.

Загалом завдяки такому розіграшу молодь Калуша зібрала понад 8 745 гривень. Їх витратять на смаколики, які передадуть військовим.

Задонатити можна ще й зараз: за посиланням або ж надіслати кошти на номер карти: 5375 4112 1553 6876.

До слова, Молодіжна рада планує також розіграш тубусів. В рамках акції “Мистецтво заради Перемоги” вони віддали у заклади освіти 14 тубусів від артилерійських снарядів, щоб діти їх розмалювали. Після цього їх хочуть розіграти для закупівлі fpv-дронів для аеророзвідників служби безпілотної авіації УДА, де служить калушанин Влад Німак.

Детальніше “познайомитися” з тубусами, які вже стали мистецькими витворами, можна у добірці №1 та у добірці №2, яку раніше робив Інформатор.

Нагадаємо, що тубуси можна виграти за донат від 100 гривень на монобанку за посиланням. Також можна викупити саме його за унікальний донат на банку — для цього потрібно сконтактувати з організаторами за номером телефону: 099 461 60 45.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору