Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Булінг, яйця й історія про смерть немовляти — що ми читали цього тижня?

Під кінець року відбувається дуже багато дивних речей. Більшість ми фіксуємо у наших матеріалах. А ви читаєте. Що читалося найбільше цього тижня ?

Підсумовує Інформатор.

За станом здоров’я. Касирка прикарпатської церкви, де розгорівся скандал, йде у відставку

У листопаді в Обертині розгорівся скандал: одну із парафіянок церкви записали у боржники. Тоді журналісти Інформатор Коломия вирушили на місце подій. Там вони з’ясували, чи дійсно церква збирає фіксовану суму коштів зі своїх парафіян. А зараз, майже за тиждень, з’являється відео, де касирка Обертинської церкви просить пробачення у людей й заявляє, що йде з посади. А ще звинувачує журналістку в таємній зйомці.

У Раді готують зміни до мобілізації: як вручатимуть повістки?

У Верховній Раді активно обговорюють величезну кількість змін до законопроєкту про мобілізацію. Зокрема, піднімають питання надання відстрочки багатодітним батькам, особам з інвалідністю та здобувачам освіти. А також — вдосконалення ряду питань строкової служби: її хочуть прибрати. Більше деталей у матеріалі.

З калуського садочка через булінг звільнився двірник

З електронним зверненням до мера міста звернувся двірник ЗДО “Журавлик”. Каже, впродовж чотирьох місяців витримував булінг від керівника. Працювати в садочку більше не має ні наміру, ні потреби, ні можливості. 4 грудня чоловік звернувся до очільника Калуської територіальної громади.

Двогодинна нічна тривога: над Прикарпаттям був ворожий “Шахед”

У ніч на понеділок 4 грудня тривогу на Івано-Франківщині оголосили о 3:11. Приблизно через годину у телеграм-каналах почали повідомляти, що “Шахед” летить в напрямку Коломиї та Яремче.

Повен газ і… в дерево — лайфхак від калуського водія | ВІДЕО

У Калуші автомобіль буквально “вилетів” із зони паркування. З таким водієм і за погодних умов, які спостерігаємо вже кілька днів, можна назвати дивом той факт, що не трапилася серйозна автопригода.

Біля каплички на проспекті у Калуші змінять схему руху транспорту

У Калуші можуть змінити схему руху транспорту в районі проспекту Лесі Українки. З відповідною ініціативою під час сесійного засідання виступила депутатка Богдана Галайда.

Сьогодні ввечері у Калуші трапилися дві ДТП (поновлюється)

7 грудня, у вечірню пору трапилося дві аварії. Одна на вулиці Степана Бандери поряд з парком, інша — на Загір’ї, на вулиці Гірника. Більше деталей у статті.

ДТП у Калуші 7 грудня

“Виправдовуватись не будемо” — дорожники пояснили, чому в Калуші сніжно і слизько

Перший тиждень зими вже позаду. Сніг наче замовлення випав ще в перший день, після чого майже відразу перетворився в ожеледь. Проте, минув тиждень і станом на сьогодні, 7 грудня, ситуація не те що не змінилась, а навіть і погіршилась. До нашої редакції звернулися небайдужі калушани, з запитом — дізнатися чому так сталося.

Ціни на яйця в Калуші. Де дешевше?

Сьогодні ми відправились у вилазку, щоб порівняти ціни на яйця у калуських супермаркетах. Скільки сьогодні вартує десяток? Інформатор порівнював ціни.

Мертве немовля у Кропивнику: це був хлопчик, а його мамі — 18 років

Нагадаємо, моторошна подія трапилася в селі біля Калуша — 5 грудня чоловік знайшов біля воріт тіло немовляти. Криміналісти Слідчого Управління ГУНП в Івано-Франківській області, провівши відповідне ДНК-дослідження, встановили стать дитини – хлопчик. Поліцейські встановили також і особу породіллі, дитину якої знайшли мертвою у селі Кропивник. Нею виявилась місцева мешканка.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору