Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Мандаринки, суд і повістки — підсумки передостаннього тижня 2023 року

Що там мандаринки, суд і повістки? — підсумки передостаннього тижня 2023 року

Свята святами, але про постійні рубрики забувати не треба. Тож у нас сьогодні підсумки тижня, але з нотками різдвяності. 

Ділиться Інформатор.

У Польщі знайшли мертвого жителя Івано-Франківщини

Сумна новина сколихнула Прикарпаття цього тижня. Чоловік поїхав за кордон, щоб заробити грошей, а зараз родина потребує фінансової підтримки, щоб повернути тіло сина.

Смерть Василя Бойчука

Три хороші способи нагріти авто не нашкодивши йому | Корисні поради

Багато водіїв мають на авто так зване “вебасто” або підігрів крісел. В зимову погоду це звісно рятує — ви сідаєте у вже теплу машину і їдете по своїх справах. Але в багатьох водіїв авто не такі “новітні”, тож кожен намагається нагріти після холодної ночі авто по-своєму. В цьому є свої нюанси, які не завжди дієві. Що більше, навіть шкідливі для автомобіля. Тож, як правильно нагріти авто в холодну пору року — розповідає Інформатор.

Три хороший способи нагріти авто не нашкодивши йому | Корисні поради

Не заощаджує і ходить пішки? Аналіз декларації очільника Долини

У Долині майже всі топ-посадовці міської ради вже подали декларації за 2021 та 2022 роки. Інформатор аналізує ці документи детальніше. Сьогодні розповідаємо, як живе і скільки заробляє міський голова Долинської громади.

У Калуші відкрили туалет за 100 тисяч гривень

Нещодавно підрядна компанія завершила будівництво та облаштування громадської вбиральні на Калуському муніципальному ринку.

На ринку у Калуші відкрили туалет за 100 тисяч гривень

Ще не поснідав, а вже випив… — чи можна пити каву натще вранці?

Мабуть, багато хто з нас починає свій день з… кави) Свіжозварена, ароматна і з глибоким смаком — вона не тільки заворожує смаком, але й допомагає прокинутись. Ритуал, який програмує на хороший настрій. Проте, багато людей стверджують, що каву не можна вживати на порожній шлунок. Чи так це насправді — розповіли у матеріалі.

Ще не поснідав, а вже випив... — чи можна пити каву натще вранці?

Справу про загибель двох калушан передали голові Бережанського суду

У справі щодо загибелі калушан Марти Гриців і Василя Пупка — довгоочікувані зрушення. Після зміни судді розгляд справи розпочався фактично спочатку. Але з новою суддею підготовче засідання завершилося за один день. Новою суддею у справі стала Наталія Німко — голова Бережанського районного суду. Щоб розпочати і завершити підготовче засідання їй вистачило… двох годин. І це — з врахуванням вимушеної перерви через повітряну тривогу.

Повістки у спортзалах: що про це кажуть калушани? | Опитування

Існує нормативний акт, а саме порядок 1487, згідно із яким працівники ТЦК та СП уповноважені на проведення перевірок, до прикладу, у спортзалах. Що про це думають калушани — дивіться у нашому опитуванні:

Повістки у спортзалах: що про це кажуть калушани? | Опитування

Шахрай в управлінні калуського ТЕСПу або шалені кошти калійних добрив

Інколи в нашому місті стаються доволі екстравагантні події, які важко уявити собі поза сценарієм детективного фільму чи серіалу в стилі Netflix. Але, життя, як то кажуть б’є ключем. Далеко ходити за враженнями не потрібно. Сьогодні ми спробуємо відкрити нові сторінки промислової історії Калуша. І розповісти про одну одіозну особу…

Шахрай в управлінні калуського ТЕСПу або шалені кошти калійних добрив

Через пішохідну зону — до магазину. У Калуші це запросто?

У Калуші змушені шукати спосіб, як обмежити проїзд по пішохідній зоні в районі вулиці Шептицького. Кажуть. що деякі водії самовільно перетворюють цю територію у “проїзну” частину.

То вгору, то вниз — як у Калуші змінилась вартість мандарин за місяць?

Рівно місяць тому Інформатор дізнавався, скільки коштує кілограм солодких цитрусових у Калуші. Сьогодні ціни порівнюватимемо.

Як змінилась вартість — розповідає Інформатор.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору