Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Намастила синці маззю і пішла на роботу. Знайшлася 81-річна бабуся, яку побили підлітки

Бабуся вибачила своїх кривдників

Днями пенсіонерка стала жертвою підлітка в Івано-Франківську: на неї напав 16-річний хлопець. Після тієї зустрічі у жінки боліли плечі і залишились синці, але вона каже, що свого кривдника пробачає.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Версії. 

Ольга Михайлівна – одна із численних жертв франківських хуліганів. Жінці вісімдесят один рік. На неї напав шістднадцятирічний хлопець, повалив на землю, бризнув в обличчя з газового балончика і безжально відгамселив ногами.

До медиків пенсіонерка не зверталася. Каже: сама собі надала допомогу – намастила синці спеціальною маззю. І вже наступного дня пішла на роботу.

Працює старенька на місцевому базарі – прибирає і вивозить сміття. Який-не-який – підробіток до скромної пенсії в три тисячі гривень.

У день скоєння всіх цих дій поліція повідомляла про трьох підозрюваних. Згодом стало відомо, що один із них затриманий і вже дав свідчення. Навіть начебто вибачався, хоча говорив при цьому, що удари вони імітували. Наразі відомо, що хлопцю обрано запобіжний захід: він буде під домашнім арештом і цілодобово носитиме електронних браслет.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору