Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Кримінал, вишиванки і місця відпочинку: що у травні найбільше читали калушани

Травень видався доволі насиченим новинами. І хорошими, і не дуже… Резонансні події, добірки цікавих  місць нашого рідного міста, люди… Які ж статті вам сподобались найбільше?

Інформатор Калуш аналізує і нагадує про найпопулярніші.

Перше місце несподівано посіла стаття про калуських нахаб Калушани побили та викрали гроші у чоловіка, який попросив допомоги. Чоловіків засудили за неправомірні дії. Пам’ятаймо, залишатися людьми — це те що відрізняє нас від російських окупантів.

Друге місце ТОПу очолила наша постійна рубрика #Вакансії. Особливий бум пошуку роботи припав на 23 травня. Хоча пошуки роботи актуальні завжди. Тож стежте — рубрика щотижнева.

На третій сходинці опинились калуські діґери! Відчайдушні екстремали, які вирішили дослідити соляні шахти, де не ступала нога людини останні 15 років.

Також вам стала до снаги стаття, про те, де у Калуші можна купити вишиті сорочки. Сподіваємось наступного року до Дня вишиванки ми зможемо зробити довший список корисних магазинчиків!

На екваторі новин, які вас зацікавили найбільше —  Все сталося так, як мало бути. Інтерв’ю з філологинею Олександрою Ломакою присвячене Дню філолога в Україні.

На шостій сходинці опинилась стаття-підказка Куди піти у Калуші на День міста.

Не менш цікавою новиною стала добірка місць Калуша де можна відпочити на природі. Направду, зараз така добірка стає все актуальнішою.

Великий резонанс також отримала стаття про СТО яка відремонтувала понад 30 автомобілів на потреби ЗСУ.

Передостаннє місце цього топу посіла новина про збірку присвячену цікавим історія про наше місто — Легенди Калуша побачили світ.

А закриває травневий топ спортивна новина — Перша перемога для жіночої збірної в Золотій Євролізі-2022 з волейболу.

Цікаво, що найбільше сподобається вам у червні…

Редакція Інформатора обіцяє вам тільки якісні та актуальні новини. 

Остап Микитюк

 

Нагору